Mitt 2018

Oj, vet egentligen inte alls vad jag tycker om detta år om jag ska vara ärlig. Det har varit en väldig ber -och dalbana av både känslor och annat. Det är så mycket men ändå så lite som hänt, så tanken är väl att försöka att sammanfatta detta året lite.

Januari började med min 8 veckor långa praktik på Evidensia Djurkliniken i Norrköping. Det var en så himla rolig erfarenhet jag har med mig och det var under dessa 8 veckor som jag visste att Djursjukvård var ett rätt yrke för mig. Det var så otroligt lärorikt och jag kunde inte varit mer nöjd med praktikplatsen. Såhär i efterhand har jag även fått reda på att jag fått utföra och öva på saker betydligt mer än andra som hade praktik på andra ställen, vilket kändes otroligt bra. 
Februari kom och praktiken fortsatte hela februari ut men även under dessa 8 veckor var jag på resande fot ner till Kalmar i och med att Theo hade sin praktik där nere. På köpet av hela praktiken fick jag även en vän. 
Mars och April kom och det hände aldrig så mycket då, mycket plugg i och med sista året. 
Maj var lite mer fart i, Min studentmössa kom, och jag var typ lyckligast i världen, min studenttröja kom med alla 3:ors namn på, eller ja, de som ville vara med. Det sista fixet inför studenten var även igång och slutspurten för alla inlämningar och prov var i full gång. Jag var nog mer stressad än någonsin. 
Juni var äntligen här, månaden jag väntat på så länge. Den inleddes med balen, den som jag tvingade Theo att gå på, typ så. Vi hade det jättetrevligt men tyvärr började jag må dåligt lite senare på kvällen så vi gick tyvärr hem. Dock en underbar kväll som de i klassen lyckats väldigt bra med. Studenten kom och jag hade så mycket ångest hela dagen över att åka hem, tyvärr gick dagen för fort och jag var på väg hem innan jag visste ordet av det. Men jag hade en absolut fantastisk student, 3 st i klassen hade ordnat upp det här "klassens...." och som om jag inte var förvånad nog fick Theo och jag "Klassens Turturduvor", att ändå tänka sig att vi hållit ihop sen skolstart och håller ihop även nu. Jag fick typ lite 2 olika studentfester, dagarna efter varandra och som om det inte vore nog fick jag en vän på köpet. Helt underbara Eveline som finns där för mig i alla lägen. Helt underbart. 
Juli kom och jag var så känslomässigt sprängfylld efter studenten att jag lika gärna kunde ligga i sängen året ut och gråta för att jag visste att jag skulle sakna alla i klassen, alla stunder i matsalen och allt där emellan. Men det var då lilla Trollet dök upp, i slutet av juni hade jag lagt upp en annons om att jag sökte en medryttarhäst i Norrköpingstrakten, i början av Juli hörde då Trollets ägare av sig och sa att hon sökte någon utöver den nuvarande som hon hade 2 dagar i veckan. Sagt och gjort skulle jag provrida henne men av någon anledning just när jag och ägaren planerar något så händer det antingen något så hon blir försenad eller så händer det något så jag blir försenad. Men provridningen gick bra och jag började rida henne 5 dagar i veckan. 
Augusti kom och jag fyllde 19, roligt nog var det hela 4 personer som kom och firade mig, vilket var så otroligt roligt då det aldrig händer typ. Vart bjuden på pizza och hade allmänt en roligt dag. 
September, Oktober och November Har allmänt varit ganska långtråkiga om jag får säga det själv, hände inte speciellt mycket, åkte till Theo lite här och var, åkte med pappa och jobba med honom och lite så. Det som hände var att jag helt plötsligt satt med 2 hästar 4 av 5 dagar i veckan. "Lilla" Lady på 170, och sen Trollet med sina ynka 154, hon är nästan som en ponny i jämförelse med Lady.
December Theo hade klarat sin uppkörning i oktober och vi bestämde oss för att ta en tripp till Västervik för att träffa på 2 gamla klasskompisar, hade en kul tid även om den bara var över dagen. På kvällen for det hemåt igen och han sov faktiskt över hos mig under natten och begav sig sedan hemåt, Jag hade även två körlektioner i början av månaden och planerar även att ha körkortet innan April nästa år vilket absolut inte är omöjligt. Nyåret i år kommer skilja sig lite från de senaste, Theo kommer nämligen ner till mig och spenderar nyår här, och tillsammans med två andra kommer vi fira lite och ha en trevlig tid och senare på kvällen ska han och jag titta lite film och bara ha en trevlig stund tillsammans. Aldrig detta hänt så vi får se hur det blir, han kommer definitivt att få ta sina allergitabletter annars så får han inte sin mjölk. 

En "Kort" sammanfattning om mitt år. Hoppas på ett mycket mer stabilare 2019!