Att bli stämplad som....

Jag har fått otroligt mycket spydiga kommentarer, både i person och över nätet att jag stämplas som en dålig flickvän och partner till min pojkvän. Att jag inte ger min partner vad han vill ha eller vad jag vill ha. Att jag är ful och äcklig som inte gett honom något trotts det att vi varit tillsammans i över 3 år nu. 
 
Att få den stämpeln, gör mig så himla osäker i mig själv, i min relation och min kärlek. Det förstör min relation eftersom jag blir ett osäkert vrak. Att jag stämplas som en dålig flickvän för att JAG väntar tills den dagen jag är redo att förlora min oskuld till min pojkvän, som jag älskar mest i hela världen. 
 
"Men du tillfredställer ju inte honom", "Stackar kille", "Hur kan du vara så självisk?" osv. det är de ända jag hör. Att det är synd om honom, att han inte får saker "han behöver", men de tänker inte på mig eller vad jag kanske skulle vara i behov av? Så som stöttning och empati från andra. 
 
Idag ser jag alltså tjejer som är 12 (?!?!?!) år som förlorar oskulden till andra män, men som senare ångrar sig att de inte väntat, vad beror detta på helt ärligt? Hur kommer det se ut i framtiden? Kommer man vara 9 när man förlorar oskulden eller vaddå? Detta skrämmer mig helt ärligt livet ur mig, att se detta. 
 
Även om jag vet sanningen bakom allt, att detta är ett gemensamt val och hatt han stöttar mig och gladligen väntar på mig utan problem, så är det ändå jobbigt att behöva höra detta dag ut och dag in att jag är dålig, och att jag inte duger som flickvän till honom får mig att må så psykiskt dåligt. Jag är snart 20 år, lika så han, och att jag väljer att vänta det är mitt val, att jag väljer att vänta tills jag är redo och känner mig bekväm i mig själv, det är upp till mig, ingen annan!
 
 

Trackback